کد مطلب: 117214
جمع‌آوري چادرهاي مرزباني و جايگزيني برجک
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 1356

به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، علي عبداللهي در نشستي خبري اظهار کرد: قرار شده تا کليه مکان‌هاي که مرزبان‌ها در آن جا در چادر مستقر بودند جمع شوند و به جاي آن برجک نصب شود.

وي گفت: ما با سردار ذوالفقاري در اين باره بحث‌هايي داشته‌ايم ساز و کارها و جايابي در اين باره مشخص شده است تا اين‌که هم مرزبانان ما جان پناه خوبي داشته باشند و هم امنيت بر آن منطقه وجود داشته باشد.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور هم چنين در پاسخ به سوالي درباره ضرورت مجازات ? سرباز آزاد شده که مورد تاکيد يکي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي بوده است نيز اظهار کرد: شرايط نگهباني و خدمت آيين‌نامه و دستورالعمل دارد و ما مطابق آيين‌نامه‌ها و دستورالعمل هاي مربوطه به دنبال اين خواهيم بود که اگر کسي کوتاهي کرده باشد و وظيفه خودش را به خوبي انجام نداده باشد برخورد لازم را داشته باشيم و به صورت کلي اين موضوع در مسير خود دنبال مي‌شود.

عبداللهي تاکيد کرد: اينطور نيست که کسي که به گروگان و يا اسارت رفته و برگشته همه چيز حل شده است.

وي همچنين در مورد آخرين وضعيت بررسي‌هاي در مورد جمشيد دانايي‌فر اظهار کرد: ما اطلاع جديدي نداريم که به روشن شدن اين موضوع کمک کند.

وي افزود: تنها آن گروه جيش العدل در سايت اعلام کرده که دانايي فر را به شهادت رساندند، اما چون ما اطلاع و سند قوي در اين باره نداريم اين موضوع براي ما مبهم است.

وي با تاکيد بر اين‌که جمشيد دانايي فر به قطع و يقين در داخل پاکستان نگهداري مي‌شود گفت: با اين وجود دولت پاکستان بايد مسووليت اين موضوع را به هر شکل برعهده بگيرد.

وي با بيان اين‌که در آينده نزديک در سطح عالي سفري به پاکستان انجام خواهد شد، افزود: يکي از بحث‌هاي که در اين سفر پيگيري مي‌شود همين بحث گروهبان جمشيد دانايي فر خواهد بود.

خبرنگاري از عبداللهي سوال کرد که گفته مي‌شود يک گروهک تروريستي در خوزستان شناسايي شده آيا اين موضوع صحيح است که عبداللهي در اين باره گفت: تعدادي از آنها دستگير شدند و طي اين دستگيري بخشي از امکانات و تجهيزات همچون مواد منفجره و چاشني‌هاي انفجاري کشف شد. اين گروهک‌ها با اشراف اطلاعاتي دستگير شدند و در اينکه از بيرون حمايت‌هاي مالي،‌آموزشي و پشتيباني مي‌شوند ترديدي نيست.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور تاکيد کرد: بحمدالله با مجموعه توان اطلاعاتي و عملياتي که وجود دارد اين گروهک شناسايي شدند و آنها بايد بدانند که در خوزستان ميدان عملي به دست نخواهند آورد.

وي همچنين درباره واگذاري ??? کيلومتر از مرزهاي شرقي به سپاه گفت: قرارگاه قدس سپاه ??? کيلومتر از مرزهاي شرقي را تحويل گرفته و البته اين موضوع به معناي اين نيست که نيروهاي مرزباني در آنجا تخليه شده است. سپاه در کنترل عملياتي قرار گرفتن نيروهاي مرزباناني و تقويت آن بخش عمل خواهد کرد.

عبداللهي همچنين از سفر مقامات وزارت کشور به کشور قطر خبر داد و اظهار کرد: پيرو موافقت‌نامه امنيتي که بين جمهوري اسلامي ايران و کشور قطر در سال ?? منعقد شد و در سال ?? به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد و جنبه اجرايي پيدا کرد اين سفر انجام مي‌شود.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور با بيان اين‌که تاکنون ?? جلسه مرزي بين مرزباني جمهوري اسلامي ايران و مرزباني کشور قطر برگزار شده است افزود: پيگيري اجراي موافقت نامه امنيتي که به درخواست طرف قطري بعد از ? سال مورد توجه قرار مي گيرد همچنين مقابله با تروريسم و ترددهاي غيرمجاز در آبهاي ساحلي مرزي دو طرف،‌مبارزه با پول‌شويي،‌قاچاق مواد مخدر و برخورد با قاچاقيان کالاهاي فرهنگي وآثار هنري و بحث تبادل اطلاعات و مسائل زيست محيطي مخصوصا دريا و در ادامه تقويت ارتباط بين اينترپل دو کشور در جهت تعقيب مجرميني که بخواهند از خاک هر يک از دو کشور عليه کشور ديگر استفاده کنند و آموزش نيروهاي پليس از مباحث کلي است که در توافقنامه اجرايي وجود دارد.

وي در پاسخ سوال ايسنا مبني براين‌که آيا در مورد نوع تعامل با پاکستان نيز آنچه درباره کشوري چون قطر لحاظ شده مورد توجه قرار گرفته است؟ گفت: ارتباط ما با پاکستان خوب و تنگاتنگ است ضمن اينکه با توجه به موافقت‌نامه امنيتي که به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد مي‌توان موضوع را مد نظر قرار داد.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور با بيان اين‌که خلاء در روابط ما با پاکستان وجود نداشته است خاطر نشان کرد: بعضا مقامات پاکستان در اظهاراتي مي‌گويند که ما به مرزهاي غربي خودمان (که اتفاقا مرز مشترک با ما است) تسلطي نداريم که البته اين موضوع طبق پروتکل‌هاي بين المللي قابل قبول نيست.

عبداللهي خاطر نشان کرد: مرز ما تقريبا در اين راستا يک سويه کنترل مي‌شود و البته در برخي نقاط مرزي خودمان خلاءهاي مرزي داريم که بايد اين خلاءها را پر کنيم.

وي گفت: اين‌که گروه‌هايي از داخل پاکستان به قصد شرارت و اقدامات تروريستي وارد کشورمان مي‌شوند قطعي است خود دوستان پاکستاني ما نيز خودشان بارها اين موضوع را بيان کردند اما به هر ترتيب ما همواره خواهان اين بوده‌ايم که دولت پاکستان بر مرزهايش کنترل بيشتري داشته باشد و با کساني که از خاک پاکستان سو استفاده مي‌کنند برخورد داشته باشند البته برخوردهايي هم صورت گرفته و ما در گذشته نشست‌هاي مشترکي داشته‌ايم.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور افزود: در حادثه گروگان‌گيري سربازان ما اگرچه مقامات پاکستاني اظهار کردند که اينها در پاکستان نيستند، اما مستندات اين موضوع که سربازهاي ما در داخل خاک آنها بوده‌اند، وجود داشته است و وقتي نشست کميته مشترک مرزبانان دو کشور در نقطه صفر مرزي برگزار شد اين موضوع مورد تاييد قرار گرفت و ما مطابق آن درخواست دخالت دولت پاکستان و برخورد با آنها را داشتيم.

عبداللهي در ادامه اظهار کرد: خويشتن‌داري و بررسي شبانه‌روزي موضوع گروگان‌گيري سربازان در دستگاه‌هاي امنيتي به ويژه در شوراي امنيت کشور مورد توجه قرار گرفت و جلسات مختلفي با حضور آقاي رحماني فضلي برگزار شد که نمايندگان تمام دستگاه‌هاي نظامي،‌انتظامي و امنيتي در آن حضور داشتند.

وي در پاسخ به سوالي مبني بر اين‌که نوع برون‌رفت از مسئله‌اي چون گروگان گيري سربازان در اين دولت با دولت قبلي چه تفاوتي داشته است گفت: شايد تفاوت در اين باشد که تلاش شد از همه ظرفيت‌هاي موجود درون نظام براي رهايي و سالم بازگشتن سربازان استفاده شود البته ما همچنان پيگير اين موضوع هستيم تا با مقامات پاکستاني روش‌هاي بهتر و منظم‌تري براي کنترل مرز را مد نظر قرار دهيم تا اينکه اينگونه اقدامات در مرز صورت نگيرد.

خبرنگار ديگري درباره ادعاي گروهک تروريستي جيش‌العدل مبني براين‌که اين گروهک تاکنون ?? حمله به کشور ما داشته است، سوال کرد که عبداللهي در پاسخ گفت: اين که گروهک‌هايي که در حاشيه مرزهاي ما حضور دارند، قطعي است و ما بارها اين موضوع را گفته‌ايم اين گروهک‌ها حملاتي به ما داشتند که ما منکر آن نيستيم، چنانچه مسوول قاچاق و مبارزه با مواد مخدر ايرانشهر در يک درگيري با قاچاقچيان به شهادت رسيد و اين موضوع مخفي نبود.

عبداللهي گفت: همچنين در منطقه کشتگان يک مورد وجود داشته، آن هم به اين دليل بوده که آنجا جاده مرزي نداريم و زمانيکه جاده مرزي وجود نداشته باشد يعني حضور وجود ندارد،

زمانيکه مهندسين نيروي زميني سپاه شروع به جاده زدن در آنجا کردند و اشرار راه خود را بسته ديدند تله انفجاري گذاشتند، سه نفر از پرسنل مهندسي را آنجا به شهادت رساندند. يک مورد هم در شهرستان سرباز وجود داشته که اخبارش منتشر شده و اينها مربوط به سال گذشته است.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور با تاکيد بر اين‌که ادعاي گروهک جيش‌العدل دروغ است گفت: درگيري،‌تيراندازي به برجک مرزي نيست.

وي همچنين درباره اظهار نظر شهرياري نماينده مجلس شوراي اسلامي مبني بر اين‌که در دولت قبل ?? گروگان با درايت استاندار وقت آزاد شده‌اند و خبري در اين باره منتشر نشده است گفت: من در جريان اين موضوع نيستم ، مگر مي‌شود اين تعداد گروگان آزاد بشوند و ما خبردار نباشيم.

وي درباره نقش هر کدام از نيروهاي دولتي و شخصيت‌ها در آزادسازي سربازان گفت: ما کشوري هستيم که هر کدام از اجزاي آن نقش مهمي بر عهده دارند و در اين مسئله نيز همه دستگاه‌ها نقش و حضور داشتند و هر کدام وظيفه خود را انجام مي دادند.

وي افزود: ما از معتمدين محلي و ريش سفيدان و کمک آنها استفاده کرديم و در واقع با توجه به بهره‌گيري از همه ظرفيت‌ها اين کار يک کار مشترک و تجربه خوبي از انسجام و هماهنگي بود.

معاون امنيتي انتظامي وزير کشور همچنين با اشاره به منابع در نظر گرفته شده براي انسداد مرزها گفت: در اين باره صد در صد تامين اعتبار داشتيم که اين کار در حال حاضر انجام شده است.

منبع: دانا

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html